cizgisinden ayrilmamasi dilegi ile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. son dilegi
  2. aksam dilegi
  3. dunyayikurtaranadam in evinin onunden ayrilmamasi
  4. nefret edilenin basucundan ayrilmamasi
  5. dilegi turbe duvarina yazarak dilemek
  6. turkce sozcugunun kesme isaretiyle ayrilmamasi
  7. yazar cizgisinden kaymak
  8. kale cizgisinden top cikaran futbolcu
  9. sozluk yazari cizgisinden cikmak
  10. rovasatayla kale cizgisinden top cikaran futbolcu

© 2008 - uludağ sözlük

cizgisinden ayrilmamasi dilegi ile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cizgisinden ayrilmamasi dilegi ile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cizgisinden ayrilmamasi dilegi ile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopegin yataga atlamasi » yasemin congar » private equity » cuervo del mare » ethernet karti » ev kadini » nike ayakkabi giyen komunist » ranfor » star ana haber » turk futbol tarihini yakan sozler » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » tokat » ernesto che guevara » george w bush » murat evgin in medya tarafindan zorla kakalanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kompresor » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » erkegi yatakta rencide etmek » arcadia hellas » torlak » gunumuzde yasanan asklar » toto tamuz » sevgilinin kokusu » 1000000000000000000000000000000000000 » cikista senlik var » ataturk ilkeleri » turkan soray » nidiyon » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » askeri yargitayin tarafsizligi