cizgi roman kahramanlarinin ilkokulda yasaklanmasi 

kapat
  1. yeni bir uygulama daha. hadi burdan yakın. yeni bir karara göre milli eğitim bakanlığı ilkokula giden çocukların çantalarında çizgi roman kahramanlarının resimlerinin olmasını yasaklamış. ilkokul da zaten bir çok şey yasak bir bu kalmamıştı bunu da yasakladılar.

mehmet yılmaz'ın bu konudaki yazısı da okunmaya değerdir.

http://www.hurriyet.com.t...r/7237471.asp?yazarid=148
    #2276712 (rakiyla vaftiz edilen velet, 07.09.2007 10:04)
  2. resimlerden ziyade, ingilizce karakter isimleri ve ingilizce sözcükler yazan çantaları yasaklamış.
    #2276715 (pelvis, 07.09.2007 10:06)
  3. Güzel olmuş uygulamadır. çocuk yuvası değil, eğitim yuvası olduğunu hatırlatmaktadır.
    #2276719 (Carmadon, 07.09.2007 10:08)
  4. eskişehir'de uygulamaya sokulmuş saçma bir yasaklamadır ama tamamını denetlemek mümkün olmayacağından bizim bebeler yine bir dünya çizgi kahramanlı çanta, kalem, silgi ve kalemlikler ile okula giderler, sorun olmaz ama zhniyet salakça.
    ben zembla ile büyüdüm hastasıydım oğlumda spider man sever size ne lan! *
    #2276724 (galapagoslu iguana, 07.09.2007 10:09 ~ 10:13)
  5. (bkz: partim neylerse güzel eyler)
    #2276731 (sıpa, 07.09.2007 10:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cizgi roman kahramanlarinin ilkokulda yasaklanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cizgi roman kahramanlarinin ilkokulda yasaklanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cizgi roman kahramanlarinin ilkokulda yasaklanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlarin yaninda soylenmemesi gereken kelimeler » mersa » sozlukte vatani kurtarmak » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » elazig » her gune bir dua » allah gecinden versin » uludag sozluk tarikati » yaran laf sokmalar » karanlikta » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » saw 5 » dursun uyar » bugun gunlerden ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » liner bill of lading » oneqeno » ayse ozyilmazel » youtube » fenerbahce vs galatasaray » palamut » kurdistan » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » cb » conime exe » bize f16 degil katir verin » middle sexes » kizkaciran damat » normandiya cikarmasi » on numara