cizgi film 

kapat
  1. çocukluğumuzda güzel ile çirkini ayırmakta zorlanabilirdik doğru ama şimdi bazı gerçeklerin farkına varmak o kadar da zor olmuyor.yani eskiden bizim için önemli olan çizgi film izlemekti yani temel reis'in kabasakalı dövmesini izlemek için ekranın başına geçer saatlerce izler ve sıkılmazdık.ama 26 yaşına geldiğim şu yıllar da şunu söylemek istiyorum.allah belanı versin temel reis allah belanı versin.lan o safinaz'da ne buluyorsun onu için kavga edilir mi harcadığın kaloriye yazık.tabi bizim için ufakken temel reisin kim için kavga ettiği değil yaptığı artistlik hareketlerdi.ama şimdi kaziklandığımı anladım,zira safinaz için bir insan parmağını oynatmaz.bir daha temel reis izlersem ne olayım.çok büyük hayal kırıklığına uğradım.ayrıca şuan başka bir şeyin daha farkına vardım o hamburger yiyen dombiliyide aslında ben hiç sevmemişim.temel reisin yeğen veletleri keza tam dayaklık.bu çizgi film benim için artık bitmiştir.red kid'e i*ne midir nedir hayatı daltonlar.lan gittiğin kasabalarda insan bir hatuna kaş göz yapar.düldül desen şarkılara girecek kadar nam salmış.salmışta ne olmuş yilmaz morgul sölüyor.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.düldül de bitti benim için artık.bir çizgi filmde de kötüler kazansın ya bir kere.daltonlar red kit'i yensin,avarel kendini aşsın süper bir plan yapsın red kid'i düldülle bassın,kasabada olay olsun,red kid bavulunu toplayıp tazmanya canavarinın yanına kaçsın.bir kere ne olur ya.avarel halk kahramanı olsun ne olur bi kere kötüler kazansın normal hayatta ki gibi...
    #175214 (pulp fiction, 17.04.2006 14:55 ~ 16:51)
  2. özellikler çocuklarin izlemekten en çok zevk aldiklari film türü
    #175422 (dreamylife, 17.04.2006 16:39)
  3. bir cocugun hayatini bastan sona degistirebilecek iki seyden biri.
    otekinin ne oldugunu ancak yasayanlar bilir ...
    #175429 (dreamylife, 17.04.2006 16:40)
  4. içeriğine, sahip olduğu espri potansiyeline ve yaratıcısının hayal gücüne göre her yaştan insanın izleyebileceği film türü.
    #176213 (oylumunelumune, 17.04.2006 21:50)
  5. (bkz: seker kiz candy)
    #176224 (witch, 17.04.2006 21:54)
  6. çocukluğumuzun çizgi filmleri için http://www.realfiesta.com/anime.htm
    #388013 (bettyboop, 30.06.2006 21:09)
  7. Kalitelileri sadece yaz mevsiminde gösterime giren filmler bütünü. d cocuk ilaç gibi gelmiştir bazı bünyelere.
    #437164 (ofkeli kalabalik, 18.07.2006 11:42)
  8. animasyonların çıkmasından sonra ufaktan geri planda kalmaya başlamışlardır. tabi bahsi geçenler büyük yapımlardır. ayrıca her zaman izlenesi şeylerdir. ama etkili bir silaha dönüşebilecekleri de unutulmamalıdır.
    #788988 (kelly, 29.10.2006 20:32)
  9. çocukluk dönemlerinizde zevkle izlerken ; 2-6 yaş arası bir çocuğa sahipseniz - mecburen - izlemek zorunda kalacağınız film türü...

(bkz: şirinler)
    (bkz: cedric)
    #1350061 (brcyzdm, 26.02.2007 09:56)
  10. çocuklara günde yarım saatten fazla seyredilmesi sakıncalı bulunan ve o yarım saatte de izlerken yanında büyük bir insanın durması tavsiye edilen (doğruları ve yanlışları belirtmek açısından) film türü.
    #2084991 (desiree, 07.08.2007 11:54)
  11. çocukların ve kendini çocuk hissedenlerin zevkle izlediği film çeşidi.ne zaman saman tadı vermeye başlarsa o zaman büyüdüğünüzü düşünmenizi sağlar.
    #2177186 (gosemef, 22.08.2007 13:46)
  12. çocukların en sevdiği film türü. kimlerle büyüdük çocukken kimleri sevdik. hep çizgi kahramanlar.
    #2653189 (ozgunhan, 02.12.2007 06:19)

© 2008 - uludağ sözlük

cizgi film başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cizgi film ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cizgi film nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» general motors » beta knol ile wikipedia arasindaki farklar » en iyi filmler » hayatin anlamsizligi » savaskarsitlari org » muslumanin ruyet etmedigi gaybe iman etmesi » kurkcu han » avrupa takimlarinin nba e tecavuzu » volkan unlu » cayli dondurma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci