ciz bakalim 

kapat
  1. tabunun resimli versiyonu olan pictionary oyununun internet versiyonu şeklinde uzunca tanımlayabileceğimiz bir site.

site çok dandik, oyun çok zevkli, site yoğunluğundan oyun oynayamamak sonucunda sinirden kriz geçirme ise garanti.
    #1062070 (beyazyelkenli, 26.12.2006 22:51)
  2. Üye sayısı günden güne artan , devamlı gelişen cizim tahmin oyunu..
    #2002619 (Darksatan, 24.07.2007 20:40)
  3. bana mutluluğun resmini çizebilirmisin abidin diyen şahısın içten içe söylediği sözcüktür.
    #2584148 (sagat, 12.11.2007 20:37)
  4. abuk sabuk oyun sitelerinin aksine mükemmel bir oyun sitesidir. ha burda durmak gerekli çünkü buranın da bokunu maalesef çıkarmışlar, oyun çok zevkli fakat oyun oynadığın adamların birbirini artık tanıdığı ve messenger vasıtası ile birbirlerine bunu çiziyorum lan dallama, yaz ulan yaz "ile"leriyle artık sinirledirmiştir. la göt kadar çizgi ile nasıl anladın emperyalizmi allah aşkına yaa....
    #2608524 (kenan ile gunsel, 19.11.2007 23:42)
  5. bir süre sonra aynı kelimelerin sürekli tekrarlanması ve özel olarak "pşt kaç yaşındasın?" yahut "hey ankaradan mı?" tarzı chat muhabbetlerini anımsatan mesajların gelmesiyle bayan*, adam gibi kullanılsa zevkli olacak online çizim tahmin oyunu. bir de bunlar çoğu kelimeyi yanlış yazarlar ki çıldırmamak elde değildir; misal kanguru çizer birisi, adam gibi kanguru yazarsınız hatta "oeh yok artık" diye düşünmenize rağmen kangaroo, kangourou gibi bilimum şekillerini de denersiniz fakat sonuç kangoru çıkar; laptopu camdan fırlatmanıza* yol açar.
    #2638642 (perikizi, 28.11.2007 03:46)
  6. elmamın diğer yarısını bulmamda çok emeği geçmiş site. olağanüstü faati & witch ortaklığının kurulmasını sağlamıştır. **
    #2896587 (witch, 25.01.2008 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

ciz bakalim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ciz bakalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciz bakalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 25 eylul 1905 » dilek » uc malzemeli bes yildizli yemekler » ortak akil toplantilari » takimi yuzde yuzluk pozisyon kacirmis yilmaz vural » 2008 ingiltere gp » devilsadvocate » ataturk un soyledigi iddia edilen sozler » fenerbahce nin turkuaz formasi » onemli olan yarismakti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci