ciyzis kirayzs 

kapat
  1. jesus christ, kimse daha ilk entrysini yazmamış!!..
    beşinci nesil yenisinden bir yazar, çakma peygamber..
    (rapper ninja, 02.05.2008 23:16)
  2. dağcı erkek. sakalı yerlere kadar uzanan, 70lik tequila takılan, olimpos insanı, elektrogitar üstadı yazar. kendisini merhaba ankara zirvesine bekliyorum. *
    (umarsiz arsiz, 02.05.2008 23:21)
  3. buzlarını yavaş yavaş eritmeye başlamış user.
    (m m m, 04.05.2008 01:12)
  4. ne ara sözlüğe girmiş bu yakışıklı dedim nicesiye
    diye cümle kurdurtacak kadar iyi bir insan.
    (rejected, 09.05.2008 22:51)
  5. çılgın bir bünye.*
    (pelvis, 09.05.2008 23:58)
  6. 1) bilgisayar mühendisi olmak bilgisayardan anlamak değildir
    2) amma lakin gayet de anlarım
    3) bu da sana kapak olsun
    çüüüz.
    (bkz: bilgisayar mühendisi)
    (pelvis, 13.05.2008 19:09 ~ 19:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ders calisma programi » gora » progressive » cennet cehennem » madem gidiyorsun copu de gotur » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » yaran diyaloglar » mazosizm » aile butcesi » yasaklardan korunmanin yollari » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » guzellik kralicesi » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » kafkaesque » acik kalmis fermuar » mizah yaratma eylemi » meme ucu killi kizlar » sozluk iletilerini alt alta okumak » montgomery cliff » ayhan tuna uzumcu » citlembik » kahve dunyasi » ismail yk » baglama » trojan horse » insanin buyudugunu anladigi an » turbanli voleybolcu » msn de kelime kelime ileti gondermek » convers mi konvers mi converse mi cikmazi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa