ciwan 

kapat
  1. kürtçe isimdir ayrıca...
    (sinnocence, 21.07.2006 01:51)
  2. başbakanımız konusundaki kanaatlerine şiddetle katıldığım yazar.
    (grand ekinoks, 31.07.2006 02:55)
  3. entelektüellik nedir ?
    vatan sevgisi nedir ?
    ülkeyi satmak nedir ?
    din sömürüsü nedir ?
    vatan hainliği nedir ?
    bölücülük nedir ?
    bu yukardakiler iyi midir kötü müdür ?

gibi ve daha çok uzayabilecek listedeki soruların cevaplarını birisinin açıklaması gerektiği yazar.
    (arude50, 31.07.2006 06:15)
  4. - hizbullah terör örgütü değilmiş (#475024)
    - bir yobazın "neden namaz kılmıyorsunuz" diye işlediği cinayetin "din"le
    ilgisi yokmuş (#464084)
    - rte yi eleştirmenin amacı "karizma yapmak" mış (#458219)
    - kadın erkek eşitliği "fos"muş (#445934)

sayesinde bir sürü yeni şey(!) öğrendiğim yazardır.ilkokula yeniden başlamasını tavsiye ediyorum.
    (gothic evil, 31.07.2006 16:50 ~ 02.08.2006 17:22)
  5. (bkz: aynen katılmak üsteki entrye)
    (Dave Mustaine, 31.07.2006 17:09)
  6. salvatore di stefanno ve bir zamanlar ucuk bir yazar vardi,haline uyup ucuruldu,hatirlayamadim bak olmadi simdi..neyse bu ikisinin karisimi olan bir yazar,iki gozumu ovalayip agzimi kapatarak okuyorum entrylerini ama yine de gun gectikce daha cok sasiriyorum,hayir olsun..
    (glosoli, 31.07.2006 17:12 ~ 17:16)
  7. keşke sözlükte bıraktığı iz sinir stres ve yoz düşünceden başka olsaydı dediğim,üçüncü nesilde karşılaştığım ilk çürük elma.
    (karanlikta, 31.07.2006 17:29)
  8. üzerine çok gidildiğini düşündüğüm kendine has *üslubuyla yanlış anlaşılmalara mahal verdiği fikrinde olduğum yazar **

(bkz: güzel gören güzel düşünür)
    (white pages, 31.07.2006 17:32 ~ 17:44)
  9. bir laf vardır ki pek severim: "insan öyle bir insan olmalı ki, her ne olursa olsun, yine de kendi olmalı. özünde, odtü'de ülkücü olabilen kişi ile gazi'de solcu olan kişi, samimiyet ve mertlik açısından, aynı kişilerdir."

kendisi, 1-2 mesajlaşmanın dışında, pek fazla tanımadığım bir yazardır. ancak, fikirleri her ne olursa olsun, mesajlaşmalarında, oldukça saygılı bir insan görüntüsü çizmektedir. eğer, bir insanın ne dediği kadar nasıl dediği de önemli ise, ulu orta parlamadan önce, önce bir dinlemek, konuşmak ve üslubunca tartışmak gerekir. kişi, fikirlerinde gerçekten samimi ise, fikirlerini beğenmediği bir uuser ile mesaj yolu ile de tartışabilir.
    açıkçası, sözlük içerisinde, bir kullanıcının başlığına yönelip "vurun kahpeye!"cilik oynamak, adını ben koyamıyorum, pek inandırıcı ve samimi bulunmayan bir iştir.

üzerine, nedir bu son zamanlarda, * palazlanan "3 gün önce yazar olan uuser ın kafasını küçükten ezelim!" girişimciliği? bu modaya uyan kimseler, sözlükte gördükleri her tuhaflığa da aynı samimiyetle tepki koyabiliyorlar mı? mesela, sözlükte yeri ve kalemi sağlam olan bir yazarın yaptığı tuhaf işlere de aynı cesaretle tepki koyabiliyorlar mı ? yapabiliyorlarsa, alınlarından öperim.

bir keresinde, ahmet cemal, sanat tarihi dersinde insanların kapalı mekanlarda sigara içmesini eleştiren bir kişiyi aynen şöyle harcamıştı:
    "kızım, kendi halinde sigara içen orta halli insanların üzerinde mastürbasyon yapma. çok tepkiliysen, sigara fabrikalarına dava aç da yürekliliğine inanalım!"
    (benden yazar olmaz, 31.07.2006 17:37 ~ 06.08.2006 09:43)
  10. dini, mücadele edilmesi gereken bütün hastaliklarin kaynagi olarak gören, her firsatta saldirmayi, karizma yapmanin önkosulu oldugunu sanan, carsaf giyenlere diledikleri gibi hakaret etme hakkini sözlük yöneticilerinden alan, dinsiz, gercek disi bir dünyanin tatminsizligi icinde kaybolmaya yüz tutmuslarla bir arada olmak istemeyen, an itibariyle aranizdan ayrilmis caylak.
    (ciwan, 18.08.2006 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» senkaya nin tarihi eserleri » son sigarayi pic etmek » endustriyel mal » converse giyen turbanli » cataract » angelus » children of bodom » abdullah gul un sovalye olmasi » okuldan nefret ediyorum » warum diyor » malatya katliami » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » guluslerimizin bedelini oduyoruz » en cok entry girilen baslik » gangster » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » savas ay » silencer » isvicreli bilim adamlari » hintli mucahitler » necmi perekli » kaktirmak » mehmet erdem » nothing else matters » usenmek » googler » turban takan laik kiz » amy lee » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa