civilization revolution 

kapat
  1. 7 temmuz 2008 de xbox 360 kullanıcılarının beğenisine sunulacak civilization oyunu. şu anda live üzerinden demosu indirilebilir durumdadır.
    #3616031 (notrinova, 03.07.2008 22:32)

© 2008 - uludağ sözlük

civilization revolution başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. civilization revolution ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu civilization revolution nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » oyla beni oyla beni oyla beni » the day that never comes » imkb » prison break » hayat fatal i neden yoruyorsun » sozlukteyken cisin gelmesi » ataturk un karga kovalarken olmesi » bluevelve » kapini calan benim » aydin karabulut » shaquille o neal » nefesim nefesine » dugunde candy shop calmak » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » birinci nesil yazitlari » ah muhsin unlu » with the beatles » genelkurmay i yipratmayan tek sey » don t bother me » yavuzhan » age of mythology the titans » devrimcilik romantik bir ozentidir » ask birlestirir » tepki memesi » jet turleri » arcadium » doviz fiyatlari » serva dinu