civik mudurum afedersin 

kapat
  1. 90 'larda çocuk olmanın ayrıcalığını yaşayanların pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmuş olan bizimkiler dizisindeki abbas 'ın sürekli patronun kapısını dinleyen ergun için sıklıkla kullandığı cümlemsi.
    #486252 (yasak merve, 01.08.2006 23:42)
  2. (bkz: cıvık bacım afedersin)
    #582406 (dünyayı kurtaran adam, 27.08.2006 20:12)
  3. (bkz: afedersin cıvık cıvık)
    #879169 (bahdeniz, 19.11.2006 03:08)
  4. karşılığında hep "uyma sen ona abbas efendi" derler.
    #879177 (bahdeniz, 19.11.2006 03:10)
  5. gün içersinde çeşitli durumlarda devamlı kurma isteği uyandıran cümle.
    -iç ses:hayır bir dizi karakterini içinde yıllarca yaşatacaksan neden bu abbas efendi olsun?
    -dış ses:bilmiyorum!
    #3497451 (aysengruda, 05.06.2008 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

civik mudurum afedersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. civik mudurum afedersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu civik mudurum afedersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » inadina akp » hadi uyuyalim » aczimendi » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » pamuk eller butona » bag it up » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » canim seninle oynamak istiyor » otobuste midenin bulanmasi » kitap okumamayi marifet saymak » yasa ici » turgay demirel » behavioral autogynephilia » zendostluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur altinda opusmek » geranium » the end of the line » ben » leave a comment » itiraf com » demonstrasyon » seriatci basketbolcu » buffy » asteng » ben bilmem keyfim bilir » goncoloz » omer toprak » neil gaiman » servet cetin