civan 

kapat
  1. erkekler için yüceltici bir sıfat ve bir erkek ismi.uzun boylu, yapılı erkekler için kullanılır.
    (Eqin, 25.08.2006 04:51)
  2. (bkz: engin civan)
    (laedri, 25.08.2006 12:16)
  3. farsca, genç.
    (yasak merve, 27.01.2007 02:58)
  4. ismi civan percemi olan bitki midir nedir artik 'sey' le bir alakasinin olmasi kuvvetle muhtemel olan kelime.
    (Nick Gereksiz mi ne, 28.04.2007 05:41 ~ 05:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» paranin satin alamadiklari » purification » zile nin tarihi eserleri » msn de kelime kelime ileti gondermek » 2008 » terrorist » thehungersite com » hicbir seyden memnun olmayan insan » ulkucu » ver » kotu kizlarla flort rehberi » 4 8 15 16 23 42 » the show must go on » dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye » hep seni aradim » wanda rutkiewicz » irlanda edebiyati » metal gear solid 4 guns of the patriots » deplasman otobusu » dinsadansdjeveldyrkaar » the green mile » sozlugun trafik sube mudurlugune donmesi » kamasutra bir spordur » ali ekrem bolayir » kanalturk » can yucel » aymaz » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » snot a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa