citroen ami super 

1. * 1973'te üretilen bir citroen modeli, binek aracı.
    http://www.dsinasia.com/i...en_DS_Thailand_butel4.jpg
    #3635461 (tu kaka bana, 08.07.2008 02:29 ~ 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

citroen ami super başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. citroen ami super ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu citroen ami super nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yozlasan halkin vahim durumu » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » ask ayirir » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » sekura » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » oyla beni oyla beni oyla beni » birinci nesil yazitlari » incesaz » cooler than jesus » horozu cok olan koy » davidoff » rs ne la » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evli bir kadinla yatmak » kktc ile turkiye farklari » her turlu tip alaninda uzman anne » yemek yemenin ilkellik olmasi » bir memenin ardindan » hayko cepkin » dayanilmaz kelimeler » galatasaray formasi » karamboldedans » sinan engin » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » regl sancisi cekenlere oneriler » erkekleri kullanan kizlar » insan neden degisir » tretuvar calismasi