ciste yakamoz olusmasi 

kapat
  1. ön açıklama: öhm, biliyorum hiç romantik değil...

genellikle, geceleri deniz kenarında toplanıp içmeye başlayan bir grup yurdum gencinden birinin, alkolün etkisiyle çişinin gelmesi ve etrafta tuvalet olmadığından dolayı, bu kişinin kumsala işemesi ile ortaya çıkan görüntüdür...

not: (bkz: ben yapmadım miki yaptı)
    not 2: öğlen vakti güneşlendiğiniz yerlere dikkat ediniz.
    #1427263 (benden yazar olmaz, 18.03.2007 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

ciste yakamoz olusmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ciste yakamoz olusmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciste yakamoz olusmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kol dugmeleri » simit » turk psikologlar dernegi » deutsch emailwaren fabrik » ucaktan parasutsuz atlamak » ucak yolculugunda lost izlemek » emrah eryilmaz » psikometrik psikoloji » var misin yok musun » es cinsellik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci