cirkin erkeklerin kiskanc olmasi 

kapat

1. *çirkinlikten suratına bakılamayacak tiplerin , yakışıklı erkekleri çekememeleri ve bilimum hakaretlerle bu kıskançlıklarını ortaya koymaları sonucu gün ışığına çıkan gerçektir.

güzel kız götüren onlara göre kesin ibnedir mesela. espiri yapamayan bir kişinin cm ylmz'a hitaben "vay orıspı çocuu, nerden buluyo bööle gomiklikleri" demesi gibi birşeydir.
    #3882536 (happylover, 28.08.2008 15:29)
  2. (bkz: çirkin kızların kıskanç olması) nı akla getiren gercekler.
    #3882617 (like a bird, 28.08.2008 15:52)
  3. (bkz: aaa bu benim lan)
    #3882627 (t bag, 28.08.2008 15:54)
  4. bazı erkeklerin dış görüntüsü sebebiyle zar zor buldukları sevgililerini kaybetme korkusundan ortaya çıkan durumdur. *
    #3882633 (shaqmarion, 28.08.2008 15:55)
  5. seven kıskanır, kıskanıyorsa çirkindir. o zaman hiç bir yakısıklı ne sizi kıskanır ne de sever. bu durumda yakışıklı erkekler kızlara aşık olmaz.
    (bkz: yakisikli erkeklerin ibne olmasi)
    #3882690 (diuw, 28.08.2008 16:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cirkin erkeklerin kiskanc olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cirkin erkeklerin kiskanc olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cirkin erkeklerin kiskanc olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cirkin erkeklerin kiskanc olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.