cirak araniyor 

kapat
  1. kisa ve oz isveren ilani. berber camlarinda asili olur genellikle.
    #134326 (laz pacino, 27.03.2006 13:00)
  2. kısa ve öz olmasının nedeni "vasıfsız,hiçbir özelliği olmayan,yontulmaya müsait,arada bir dayağa gelebilen" kişi arandığı için olan ilan türü.
    #134327 (asiti kaçmış kola, 27.03.2006 13:02)
  3. refik durbas şiiri, zulfu livaneli bestesi.

elim sanata düşer usta
    yürek acıya
    ölüm hep bana, bana mı, bana mı
    düşer usta?

sevda ne yana düşer usta
    hicran ne yana
    yalnızlık hep bana, bana mı, bana mı
    düşer usta?

gurbet ne yana düşer usta
    sıla ne yana
    hasret hep bana, bana mı, bana mı
    düşer usta?
    #275179 (vernon sullivan, 24.05.2006 17:23)
  4. zülfü livaneli'de ruh bulan ödüllü refik durbaş şiiri.
    #458747 (Sulh, 25.07.2006 11:57)
  5. okulun bitmesi ile başlayan yazlık işçi bulma mevsiminin vazgeçilmez a4 üzerine yatay yazılmış genelde ufak dükkan denen işyerlerinde bulunan işçi ilanı.
    #458950 (Move!RaT, 25.07.2006 13:11)
  6. bu şarkı muslum gurses tarafından da seslendirilmiştir.
    #739164 (vernon sullivan, 15.10.2006 03:50)
  7. bir de ilkay akkaya dan dinlenesi şarkı...
    #1242952 (cazibe, 01.02.2007 17:07)
  8. inanılmaz güzel şarkı.
    her dinlendiğinde nedense kör bir insan tarafından söyleniyormuş hissi uyandıran eser.
    #1541452 (ferrole, 18.04.2007 23:09)
  9. + abi merhaba, ben çırak aranıyor ilanı için gelmiştim.
    - lan görmüyon mu seks shop burası
    + olsun abi çalışırım ben
    - peki gel başla hemen
    + ee ben ne yapacam abi şimdi
    - şu vibratörlerin tozunu al önce , sonra da deneyeceksin ,çalışıyo mu düzgün.
    #3216221 (ldya, 01.04.2008 00:08 ~ 12.04.2008 13:04)

© 2008 - uludağ sözlük

cirak araniyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cirak araniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cirak araniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmur » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » charlie wilson s war » tanrinin egosu » yildiz teknik universitesi » turk olarak gorevim askerlik degil » john travolta » it s too late » ezoterizm » yahya kemal beyatli » pgsg » ha bu diyar » ridvan dilmen » sehit annesi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agizdan kan gelmesi » yaran nickler » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » hayatin cekilecek cile olmamasi » amin oglu behcet » erdal sarizeybek » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » caylak olmamak » albert einstein » genel menajer degil gonul menajeriyim » renaudot odulu » pkk nin silah birakip teslim olmasi » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi