ciragan sarayinin duvarinda yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. esnaf sarayinin onundeki koylu heykeli
  2. ciragan sarayi
  3. ciragan caddesi
  4. ciragan palace hotel kempinski
  5. ciragan in altindaki mevlevi mezarlari
  6. evin duvarinda kertenkele gormek
  7. aglama duvarinda stand up yapmak
  8. aglama duvarinda kahkahalara bogulmak
  9. aglama duvarinda goze toz kacmasi
  10. evin duvarinda iguana gormek

© 2008 - uludağ sözlük

ciragan sarayinin duvarinda yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ciragan sarayinin duvarinda yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciragan sarayinin duvarinda yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » gronland » dilber kocarslanli » kelebek korse » hitler den nefret etmek » yaran olaylar » biyonik bebek » basliklari alt alta okumak » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » buyuk asklar yolculuklarla baslar » siham i kaza » marlboro icen komunist » vanti lator » lan bsg » kurtlar vadisi pusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ukalalara agzinin payini vermek » bir araba kullanamayan olarak kadin » 15 ekim 2008 bosna hersek ermenistan maci » kayahan » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » deadliest catch » kudo » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » secde » devrimci genclik koprusu » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » turkiye de artik baski yok sanat ozgurdur » ncity » kizil bayrak » cin jimnastigi