cira 

kapat
  1. 1.Çam vb. reçineli ağaçların yağlı ve çabuk yanmaya elverişli bölümü.Bu bölümden küçük küçük kesilerek hazırlanmış,tutuşturma ve aydınlatma işlerinde kullanılan parça.
    2.Lamba.
    (italiano, 28.03.2006 17:12)
  2. soyunma sesleri sızıyor pencereden

öyle ya
    bir kedi unutmaz bunu
    terk edildikçe geri dönen: o
    talihsiz bumerang.

kötü huylu bir ur gibi
    inletiyor ağacı
    ve soba
    çıtırtıları diziyor
    yeniden sevişmelerin kursağına.

gevşiyor mum
    soyundukça.

yine sobada
    çıranın öğrettiği bir acı...

(bkz: Derya ÇOLPAN)
    (fatal, 16.06.2007 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fight club » sevisirken dikkat edilecek hususlar » leaves of grass » sarap icince hancinin karisina sulanan kahraman » reha muhtar » 20 mayis 2008 » pain of salvation » sevda gul » osmanli imparatorlugu nda sosyalist hareketler » sigarayla savasanlarla savasanlar dernegi » renklilerin uzerinde mikroplar yasar » 1980 darbesinde en buyuk zarari biz gorduk » lonely » safagim mi kalmis » doktor » giden sevgili » garip intihar etme sebepleri » yilin en inanilmaz bes sorusu » mahatma gandhi » roland garros 2008 » drama » uretim cini » 2076 eurovision sarki yarismasi » cubbeli ahmet hoca » ukala yazar » actigi basliklarla ortama bir etki etmeyen yazar » assassin » diyarbakir dan mi geldiniz » uludag sozluk tezahurati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa