cipsli kings 

kapat
  1. vardı böyle bişey. cenk ve erdem show tv de anahaberden sonra ruffles * ın reklamını yapar milleti eğlendirdiklerini sanarlardı. hali ile tutmadı yallah oldular.
    #1938473 (isildur, 15.07.2007 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

cipsli kings başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cipsli kings ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cipsli kings nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» age of mythology titans » ask ayirir » irkci saman ile irkci musluman savaslari » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » olsa verirdim » bekaret onemsizdir » forest whitaker » sungur savran » genelkurmay i yipratmayan tek sey » hozan besir » kravat baglamak » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » italiano » sarma sigara » ayabakan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozcu » hypostase » tikilerin pusi takmasi » 457 ytl 63 kurus » kronik kuzu » satanizm bir din ise garfield seytandir » jet turleri » volkan demirel in avrupa macerasi » hep boyle kal » olmek istemek ama olememek » cok zor uyanan insan » i guess you re right » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » vesselam » istek ezan hatti