ciplak adam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iktidarsizlik haberlerindeki ciplak dusunen adam
  2. kamyonu ciplak ciplak suren kamyon soforu
  3. yari ciplak ya da ciplak uyumak
  4. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  5. adam gibi adam zican adam
  6. adam olmaz dedin senden adam nedir dedim icimden
  7. sozluk bana adam gibi adam bul lan allahsiz
  8. kardan adam olur benden adam olmaz
  9. sozlukte adam gibi adam bulmanin imkansizligi
  10. kardan adam olur senden adam olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

ciplak adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ciplak adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ciplak adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gizemli yazarlari desifre etmek » adam olacak cocuk » will you still love me in the morning » emekli travesti » kadinlarin gezmeye bayilmasi » 1969 » arzu caglan » amelie nothomb » anilingus » firat universitesi » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » the dead boys » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » agalloch » broadway da muzikal izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the beatles brotherhood » basliklari bir ters bir duz okumak » behavioral autogynephilia » dayan koca adam » disprozodi » utanmayi unutmak » cince entry yazan yazar » ben wallace » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » buyuk ortadogu projesi » mankini » gece vakti disarda gezen kiz » amnezi » kopya cekip helallik isteyen kiz » facebook ile dalga gecen ezik tipler