cinsel organ icin kucuk sifatinin kullanimi 

kapat
  1. Hangi zihiniyet tarafından uyduruldugu bilinmesede daha çok küçük çocuklar tarafından yada espiri maksatlı cinsel organı ifade etmek için, organ sahibinin adının önüne kucuksıfatı konulmaktadır. böylelikle toplumca ayıp karsılanan bır ifade tatlı ve sevimli hale getirilmiş olunur.
    - küçük ayşe, küçük veli, küçük falanca, küçük filanca gibi
    #200401 (wert, 26.04.2006 17:58)
  2. (bkz: kücük hüsamettin)
    (bkz: kücük rocco)
    #406184 (baybars, 08.07.2006 14:04)
  3. "o"nu da bir arkadaş olarak gören zihniyetin uydurmuş olduğu bir lakaptır.
    #406186 (gothic evil, 08.07.2006 14:05)
  4. (bkz: junior)
    (bkz: benim cocuk)
    #1222083 (SHASHKIN, 28.01.2007 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

cinsel organ icin kucuk sifatinin kullanimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel organ icin kucuk sifatinin kullanimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel organ icin kucuk sifatinin kullanimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulker urunlerini protesto etmek » bizim evin halleri » sozlesmeli subay » bize emir degil cevap verin » x esittir sifir » lehman brothers » geri donuslerin krali » sivas » turan info » suleyman demirel anadolu lisesi » hide and seek » mehmet sevket eygi » reqius » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » goruntusu ile karakteri celisen kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdullah ocalan » kerem tuzun » imla kurallarini bilmeyen yazar » istanbul » biberon ile yavru ayi besleyen pkk li » yaran entryler » migfer » logar » ozdemir ince » yirmi yas disi » lucky strike » faith » kerem sanatel » our mutual friend » cep telefonun tuslarinin silinmesi