cinsel organ boyu olcmek 

/ 2
kapat
  1. (bkz: bir mutluluk birimi olarak cm) *
    #1509571 (isildur, 09.04.2007 18:17)
  2. bayanların boyutu öenmsediğini düşünen kişilerin yaptığı eylem türü. (bkz: önemli olan boyut değil işlev)
    #1509638 (lestad, 09.04.2007 18:29 ~ 18:30)
  3. her erkeğin hayatında en az bir kez ciddi ciddi merak edip yapmış olduğu, hiç ölçmedim geyiğinin tamemen yalan olduğu eylemdir.
    #3382505 (dawsonleery, 11.05.2008 02:53)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

cinsel organ boyu olcmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel organ boyu olcmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel organ boyu olcmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray atkisi » we rise » aysun kayaci » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » dudut » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » kucuk kizlari gorup uzulmek » damat hobbit pasa » mehmet ali birand » doviz fiyatlari » yabanci gruplarin turkce mealleri » simone simons » kitap okumamayi marifet saymak » erkek delisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kardes turkuler » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » karti bankamatige kaptirmak » thinking substance » turk solu » kimse yazmazsa ben yazarim » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » jack bauer vs polat alemdar » gol sevinci » tilki dansi » etkisiz hale getirmek » cekememek » palm mute » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » arcadium