cinsel iliski yonetimine giris 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinsel iliski
  2. agrili cinsel iliski
  3. on sevismesiz cinsel iliski
  4. deneysel cinsel iliski
  5. cinsel iliski sonrasi
  6. uzayliyla cinsel iliski yasamak
  7. anal iliski sevmeyen es cinsel
  8. cinsel iliski konusunda muhafazakarlik
  9. cinsel iliski yasaklansin kampanyasi
  10. cinsel iliski nasil olmali

© 2008 - uludağ sözlük

cinsel iliski yonetimine giris başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel iliski yonetimine giris ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel iliski yonetimine giris nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gemport » deli midir nedir » ankara koy olmasin » the solitude » ultractor » fazil husnu daglarca » bagerbof » merhamet » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » wall e » evde erkeklere zor yaptirilan isler » 1000000000000000000000000000000000 » mustafa kemal ataturk » haldun taner oyku odulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » congusdator » 10000000000000000 » sagorado » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » sozlesmeli subay » ukrayna da turklerin protesto edilmesi » jesse james » wonda why they call you bitch » nvocc » bsgck » boyundan opulmek » hadi canim sen de » hills » arap sabunuyla 31 cekmek » gorukle