cinsel egitim 

kapat
  1. bireyin fiziksel, duygusal ve cinsel gelişimini anlaması, olumlu bir kişilik kavramı geliştirmesi, olumlu davranış biçimleri ve değer yargıları geliştirmesi eğitimidir.

Bu eğitim anaokulunda başlamalı ve çocuğa, gençlere cinsel gelişimleri ile ilgili yaşlarına uygun bilgiler verilmelidir.
    #399197 (atipik, 05.07.2006 18:00)
  2. (bkz: haydar dümen)
    #399220 (worldlike, 05.07.2006 18:15)
  3. küçükken nerdeymiş senin bakıyım pipin diye başlıyan ve ergenlik çağında korku ve heycanla karışık bir biçimde tanışmaya başladığımız ama kendi başımıza öğrendiğimiz bir eğitim biçimidir.
    #566685 (snowman, 22.08.2006 18:26)
  4. bizim ülkede geç kalınmış bir EĞiTiMDiR.aileler trafından daima bi tabudur.ama aslında bakılanmış güdülerin korkuların ilerde psikolojik bir rahatsızlığa dönüşeceği unutulmamalı.ne kadar iyi bir eğitim verilirse okadar iyi zihniyetler yetiştirilir. bu her alan için geçerlidir.
    #566784 (kıvırcık salata, 22.08.2006 18:59)
  5. (bkz: cinsellik dersi)
    #566856 (karpuzkabugu, 22.08.2006 19:17)
  6. http://www.odtugvo.k12.tr/danismanlik/cins_egt.asp

çocuk ve ergenlerde cinsellik
    http://www.gata.edu.tr/da...mler/cocukruh/cinsel1.htm

cinsel eğitim
    http://www.gata.edu.tr/da...mler/cocukruh/cinsel2.htm
    #566868 (j butterfly, 22.08.2006 19:21)
  7. televizyonlarda hep muza condom gecirmek seklinde ogretilen egitim. bu isin ehli turklerdir. mesela:

- kemal, gel lan buraya.
    + geldim hocam, ne yapayim?
    - cikart dalgayi, cikart
    + ne dalgasi hocam, ben utanirim
    - hadi len, gecen yakaladim sizi, sen ersin, ve hakan arkada dergiye bakiyordunuz
    + yok hocam, yanlisiniz var.
    - lan sapik, bana yalanci mi diyorsun? bari isi bilen birinden ogrenin su isi diye size iyilik yapalim diyoruz, terbiyesizlik yapiyorsun.
    + tamam hocam da, dalgayi cikartmadan ogretemez misiniz?
    - yok olmaz, cikart hemen. yoksa ben cikartacam simdi.
    + peki, al hocam. eline vereyim mi bari?
    - bak, espri yapiyor bir de terbiyesiz. o ne lan, serce pipisi gibi.
    + buyuteyim mi? bak simdi
    - lan terbiyesiz, bana bakip libidon mu yukseliyor? abaza misin lan? yok yok, siz ogrenmissiniz cekin gidin simdi.
    #3610140 (aynadaki adam, 02.07.2008 16:40)
  8. dengesiz nüfus artışını düzenlemek için verilmesi gereken eğitimdir. tabi sadece dengesiz nüfus artışı için de değildir.

(bkz: hava soğuk iş yok ne yapalım çocuk hüryaaaa)
    #3610160 (sokaklambasi, 02.07.2008 16:46)
  9. bizim zamanımızda orta okulda üç sınıf bir araya getirilip kızların ve erkeklerin ayrıştırılmasıyla verilen eğitimdir.unutamadığm dialoglar birbirini kovalamıştır.
    +bakın çocuklar masturbasyon gereklidir.çok yapmakta zararlıdır hiç yapmamakta.bu iki durumunda yan etkileri vardır.mesela cildinizde gözükür.az yapsanda çok yapsanda sivilce basar suratınızı.
    -len oğlum eses26 ben hiç yapmıyorum suratım cillop gibi.sende maşallah hemen her gün...
    yalancı len bu adam.

böyle bi eğitimden çıktım.bunu paylaşmam gerekliydi.sizlere minnetarım sağolun.
    #3610291 (eses26, 02.07.2008 17:32)
  10. mahalle arasında:
    atacaksın bacakları omuza ondan sonra ver-al ver-al. tarzında basit görünen ama bir o kadar da anlaşılması zor olan eğitimdir. genelde bu eğitim genel ev stajıyla tamamlanır.
    #3610295 (iktidarsiz jigolo, 02.07.2008 17:34)
  11. türkiye'de yazılı ve görsel basın vasıtasıyla sıklıkla gerçekleştirilen eğitim.
    #3610342 (word stacking, 02.07.2008 17:44)
  12. islami duyarlılığı olan kesimde ayıp sayılan eğitimdir. herşey ayıp üstüne kurulu olduğu için ortada dededen ve nineden kalma seks anlayışı vardır. bu cehalette yetişenlerde ot gelip saman giderler. ali rıza demircan ın meşhur islamda cinsel hayat kitabından öğrendikleri uygulamaya çalışırlar. örnekleri :

1. erkek ve kadın asla birbirlerini çıplak görmemelidir.
    2. sevişme uzunca olmamalıdır
    3. oral seks kuran ağızdan okunduğu için caiz değildir
    4. öpüşme süresi az olmalıdır.
    5. örtü altında birleşme olmalı
    6. birlikte banyo doğru değildir.
    7. cinsel birliktelikten önce dua edilmelidir

vb.. birçok şey yazıyormuş. allah akıl vermiş gerisini koy vermiş.
    #3610353 (estremoz, 02.07.2008 17:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cinsel egitim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel egitim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel egitim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cinsel egitim. Copyrights of the articles are belong to their authors.