cinsel azinlik 

kapat
  1. toplumun talep ettiği cinsiyet rollerine ve cinsel ilişki kalıplarına uymayan kişiler için kullanılır. gey, lezbiyen, biseksüel olmak aynı cinsten başka bir kişiye karşı sevgi ve şefkat hissetmek ya da onu cinsel olarak çekici bulmak şeklinde hissedilebilir. transvesti ya da transseksüel olmak ise kişinin, karşı cinsten biriymiş gibi davranmasıdır. transvestiler karşı cinsin kıyafetini giymekten hoşlanır. transseksüeller ise tıbbi bir müdahaleyle cinsiyetlerini değiştirmiş olan kişilerdir. bazı transseksüeller heteroseksüel, bazıları biseksüel bazıları da gey ya da lezbiyen olabilir.
    #1818187 (hyperstatics, 25.06.2007 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

cinsel azinlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel azinlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel azinlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » avrupa yakasi replikleri » 0 dogumlu olmak » ergenekon cetesi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » kolpacino » gse » sucugu dogradiktan sonra soymak » breaking bad » olsa verirdim » insanlar » yemek yemenin ilkellik olmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » umut etmeyi umut etmek » her turlu tip alaninda uzman anne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ote yandan » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » i belong to che » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » vanity is definitely my favourite sin » mehmet ali nuroglu » bakireler ulkesi » istanbul surlari » dusunce gucuyle klavye kullanmak » max payne » sunnet dugunu » armenian navy band » zulfu livaneli