cinsel aclik ceken ibneye abazan diyen zihniyet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinsel aclik ceken erkege abazan diyen zihniyet
  2. abazan degilim sadece cinsel aclik cekiyorum
  3. kadinlari elestiren yazara abazan diyen zihniyet
  4. cinsel aclik
  5. cinsel aclik grevi
  6. cinsel aclik siniri
  7. bu ulkeden gokyuzune cinsel aclik yagiyor
  8. bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame
  9. cinsel aclik baslik acmayla doyurulamaz
  10. ibneye ibis diyen kisi

© 2008 - uludağ sözlük

cinsel aclik ceken ibneye abazan diyen zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinsel aclik ceken ibneye abazan diyen zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinsel aclik ceken ibneye abazan diyen zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyanin en iyi rock grubu » antiochia ad tavrum » sozlukle ilgisiz istekler » erotic asphyxiation » berhan simsek » ergenekonu tersten dusunmek » latince bilen sozluk yazarlari » depr » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » cnn de pkk propagandasi » inadina akp » yasamsal tespitler » bilinc sislenmesi » uzun kot etek giyen turbanli » pos makinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egina » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » dolmusta onde oturmak » universiteye kalemlikle giden ogrenci » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » jean amerika nin salvaridir » wreqfasd » cukurova universitesi » giuseppe verdi » saw serisini bir gunde izlemek » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » ucuk » nezle otu » d n » militarist ulkede beden dersi