cinsel aclik ceken erkege abazan diyen zihniyet 

kapat
  1. cinsel açıdan doymayan kişiye abazan etiketi yapıştıran zihniyettir.

Efenim, siz karnı aç bir insanın yemek yememesini ister misiniz?

Karnı aç olan insan obur mudur?

Mütemadiyen...
    (KIZILMASKE, 01.11.2007 11:07)
  2. hayatında cinselliği belirli sebebler yüzünden hiç yaşamamış olan kişilerin bunu isteyen kişiye yapmış olduğu yakıştırmadır. bu genellemeden yola çıkarak diyebilirizki abaza diyen zihniyet abazanın önde gidenidir.
    (ruhadam, 01.11.2007 11:11)
  3. (bkz: asmayalim da besleyelim mi)
    (dalton ana, 01.11.2007 11:29)
  4. (bkz: abazan sensin kazıkta sana girsin)
    (lamermelculo, 01.11.2007 11:35)
  5. insani duygulardan olan cinsel isteği belli eden insana yapıştırılan yafta.
    Toplumumuzda sürünün dışında görülen tüm hareket tarzlarına hemen oracıkta linç metodu geliştirilmiştir. örneğin;
    Çok calışana; ölmeyecenmi? kefenin cebi mi var?
    genel kabul görmüş bir düşüncenin hilafına bir fikir söyleyene; eski köye yeni adet mi getirecen?
    kaliteli bir yaşam seçmeye çalışana; anan turp baban şalgam sen nerden oldun gülbeşeker?
    Çok çalışan öğrenciye; inek
    toplumdan farklı düşünen ya da hareket edene; sürüden ayrılanı kurt kapar.
    insanları davarlaştırmaya yönelik olarak bireyselleşmenin önündeki tabular diyebiliriz.
    (Yazgan, 01.11.2007 11:43)
  6. "mahmut" demeyip, şaşırtan zihniyettir.

harbi nerde kaldı lan bu bakınız?
    (paleface, 01.11.2007 11:43)
  7. -benim varya acil sevişmem lazım 2 hafta oldu valla sevişmeyeli.
    +olum abazan mısın nesin?
    -abazan görünmeyeceğim diye kasıyorsun ama eller paslı çivileri geçmiş.
    (atnicki, 01.11.2007 11:44)
  8. abazaysam suç benim mi feryadı.
    (terbiyesiz, 01.11.2007 11:47)
  9. erkeklerin cinsel açlık çekmediği bir an olmadığı için, doğru olduğunu savunduğum hede. abazanlıktan çıkar o, biyolojik bir şey sonuçta.
    (olmazsaolmaz, 01.11.2007 12:02)
  10. (bkz: ne diyem mahmut mu diyem) * *
    (Vivendi, 08.05.2008 06:46)
  11. - küçükken hiç kızla yatmadım.

+ yapma ya.

- şimdi duramıyorum, herkes abazan diyor.

+ ho, ho. fazla yaklaşma!

(bkz: cinsel açlık çeken ibneye abazan diyen zihniyet)

- abazanlar birleşin.

+ tamamdır abi.

- siktir be göt yine boşta kaldı.

+ valla abi sen de doymak bilmiyorsun. hep boşta kaldığını sanıyorsun!

- siktir fındık faresi!
    (keoma15, 08.05.2008 06:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yok artik dedirten anketler » revolter00 » yalnizlik » sukunet » sen tek biz hepimiz » tembellik yasalari » adorias » turk dizilerindeki flashbackler » levantarse » dicle nin tarihi eserleri » sokella olmak » yaran haber yorumlari » yatmadan once son sozler » merhametten maraz dogar » bilindik kelimelere bilinmeyen anlamlar yuklemek » nafia vekili » rasim oztekin » cayyolu » sinavlarda grup yapilmasi » aclik kader olamaz » lavar » prof dr nusret aras » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » ozlem pastanesi » amat » torrent » diego alfredo lugano moreno » avokado » ekinler dize kadar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa