cinliler in hayvanlara iskence etmesi 

kapat

1. çinliler dünyanın en rezil ırkı mı diye düşünmeye sevkeden şey.bu o.ç luğunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=CgKppWsw-Js +
    #2923407 (pysco, 31.01.2008 02:17)
  2. bile bile bir kediyi ezdiğini büyük bir zevkle söyleyen ev arkadaşımı 2. kez uyardığım halde ynı sırıtmayla tekrar söylemesi üzerine allah ne verdiyse girmiştim.bu durumda çinlileri öldürmekte bir sakınca görmüyorum.*
    #2923439 (Kuresel Ashirma, 31.01.2008 02:27)
  3. midesi kaldıracak insanların izlemesi tavsiye edilen bir videoya sahip olaydır.
    #2923452 (minik mavi balina, 31.01.2008 02:30)
  4. kurkehayir.gen.tr yeterli bilgiler suan mevcuttur.
    kurkehayir.com çok hit aldığı için cinliler tarafından kapatılmıs olup halen kurk giyen ünlülerde mevcuttur.

(bkz: Kate Moss)
    (bkz: Paris Hilton)
    (bkz: Puff Diddy)
    (bkz: Gisele Bundchen)
    (bkz: Jennifer Lopez)
    (bkz: Naomi Campbell)
    (bkz: Nicole Kidman)
    (bkz: Madonna)
    (bkz: Claudia Schiffer)

yerli ünlülerden ise;

(bkz: Bülent Ersoy)
    (bkz: Semra Özal)
    (bkz: Petek Dinçöz)
    (bkz: Hande Yener)
    (bkz: Seren Serengil)
    (bkz: Banu ALKAN)
    #2923477 (darkwell, 31.01.2008 02:36)
  5. insanca yaşamak zordu, ama artık hayvanca yaşamanın dahi ne kadar zor olduğunu gösteren görüntüler.

bu vahşeti yapanlar canavardan başka bir şey olamaz. bu kesin.
    peki, bunların olmasında en çok rolü oynayan, kürklere bayılan, zevklerinden vazgeçmemek uğruna bu vahşete sebep olan insanlar(!) için ne denmeli bilinmez.

o kürkler canlanıp, hepinizi yesin inşallah!
    #2923504 (filozofil, 31.01.2008 02:44)
  6. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
    #5405573 (kamil, 16.06.2009 17:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cinliler in hayvanlara iskence etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinliler in hayvanlara iskence etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinliler in hayvanlara iskence etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cinliler in hayvanlara iskence etmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.