cini islemeciligi teknikeri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. makina teknikeri
  2. elektronik teknikeri
  3. harita teknikeri
  4. veteriner saglik teknikeri
  5. iklimlendirme ve sogutma teknikeri
  6. cini
  7. maxwell in cini
  8. tatli su cini
  9. floresan cini
  10. esik cini

© 2008 - uludağ sözlük

cini islemeciligi teknikeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cini islemeciligi teknikeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cini islemeciligi teknikeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir ekonomi universitesi » bilgi ve belge yonetimi » mavi tur » ramenskoye » balikesir yurdu » umut etmeyi umut etmek » yastikalti bank » dolunayisi » sungur savran » yaran baslik yonlendirmeleri » sinirli internetin ortak kullanilmasi » yasamsal tespitler » corlu » crossfire » bir kadini anlamayi arzulamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devil in her heart » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » ridvan dilmen » ask susar » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » babanin sapkasini yere dusurmek » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » amin oglu behcet » ask genclestirir » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » fatal » fm 2009 deki yetenekler