cingenelerim 

kapat
  1. asaf halet çelebi şiiri.

deniz kenarına inen çingenelerim
    sulara içmeden bakarlar
    o sular tuzludur
    balıklar içer

yeşil otların içine gömülen çingenelerim
    otları yemezler
    o otlar tatsızdır
    katırlar yer

çiçekli şalvar seven çingenelerim
    çiçeği sevmezler
    kalem parmaklı çingenelerim
    kalem tutmazlar
    falıma bakarlar da
    yüzüme bakmazlar
    elime bakarlar da
    ayağıma bakmazlar
    paramı isterler de
    beni istemezler

yüzlerini güneşle yıkayan çingene kızlarım
    kibarım diye bana gönül vermezler
    #1865796 (yasakani, 05.07.2007 02:20)

© 2008 - uludağ sözlük

cingenelerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cingenelerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cingenelerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt ulumasi » ketoral sampuan » ali surmeli » ece temelkuran » esofman ipini kemirmek » disfazi » shawne williams » alemdar » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » ibrahim kas » delikanli adam » zendostluk » elveda de » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » stephon marbury » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » karateci kiz » puvedibuvi » jenna jameson » haci yagi kokulu sevgili » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » air » murat yildirim » hamisine nanay piy piy kaymak » turk futbolunun duran top hastaligi » borc dekontu » neyzen tevfik » acik imza » eshab ul kehf