cingen 

kapat
  1. kimi yörelerde cingene yerine kullanılan kelime.
    #1303981 (larker, 14.02.2007 18:55)
  2. cingene' den daha kullanışlı kelime.
    #2562620 (DeWe, 06.11.2007 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

cingen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cingen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cingen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» revolver » aksam olmus yahu » kanyon » blitzkrieg » fake you » izmir ekonomi universitesi » cekememek » red alert 2 yuri s revenge » kaygisizlar » petrus » bak ne diyor kayahan abi » polat alemdar » engin ceber » ceyhanli koyu antik kenti » kimse yazmazsa ben yazarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avcilar kampusu » egyptian premier league » kapini calan benim » alexandria stadium » beklenti » mulayim » albert einstein » ve altin portakal gidiyor » jan jojem » dudut » evli bir erkekle yatmak » mustafa denizli » atanmis » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » bon iver