cine gel deyince gelir mi sorunsali 

kapat
  1. cin çağırmak eyleminin sorunsalıdır.
    cine;
    - gel gel, deyince gelir mi hiç efendim?
    kediye desen, köpeğe desen belki gelir.
    o size;
    - gel, deyince siz gidiyor musunuz, misal.
    gel- git, git- gel yalama olur sonra. hem ne bu, oyuncak mı? *
    #2060087 (dekadans, 03.08.2007 00:47)
  2. deneyince rahatlıkla sonuca varılabilir. *
    #2060113 (piri reis, 03.08.2007 00:50)
  3. cin'e gel deyince gelmez, nazlıdır namussuz. kaç kez çağırdım da gelmedi bir kez olsun gönlüyle, gidip ben kulağından tutup aldım geldim eve tekel bayii'den. gece uyuya kalmışım sabah bi kalktım gitmiş düdük makarnası. bugün de çocuğu yolladım peşine alsın gelsin diye ama çocuğu da dövmüş galiba sekiz çizerek geliyordu yavrıım, o gün yemin ettim eşikten içeri sokmuyorum iti.
    #2061206 (kupakazisinekbalesi, 03.08.2007 06:01 ~ 21:23)
  4. koskoca çin halk cumhuriyeti kalkıp kimsenin ayağına gitmez. köpek mi ki o? gel kuçu kuçu.
    #2061211 (ofkeli kalabalik, 03.08.2007 06:04)
  5. (bkz: cine cin deyince gelir mi sorunsalı)
    #2061375 (herostratos, 03.08.2007 09:43)
  6. cinin cinsine göre şekillenecek sorunsaldır. eğer ki söz dinleyen bir cinse gelebilir. yok eğer asi bir cinse gelmez, ısrar edilirse gelir ama gelince de bir çarpar ki çağıranın feleği şaşar.
    #4303153 (arabaciarabayatasget, 01.12.2008 00:41)
  7. anektod:

lisede okumakta olan genç kızlarımız öss stresinden ne yapacaklarını şaşırmış halde öğle arasını cin çağırma seansı olarak kullanmaya karar verirler. sözde cin çağırılır masanın ustunde yazan harflerın uzerınde herkesin parmağını koyduğu plastik şişe kapağı hareket etmektedir. kızlar korkmaya başlar. bunun üzerine sınıfa giren ciyzis nabiyonuz lem der kızların saçmalığını gören ciyzis gider ve üstünde parmaklar bulunan şişe kapağına orta parmağını baş parmağından kuvvet aldırarak vurur ve kapak fırlar. bunun üzerine kızlardan 2si ağlamaya başlar naptın sen yaa cin burda kaldı ya başımıza kötü birşey gelirse. bunun üzerine sınıfa gelen hoca habersiz quiz olayına girişir.

işte cin çağırınca gelir cin çarpması da hocanın beklenmeyen quiz yapmasıdır.

+üç harfli??
    -hmmmmmm!?!?! fil!!

(bkz: cin ne la)
    (bkz: 3 harfli)
    #4303197 (ciyzis kirayzs, 01.12.2008 00:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cine gel deyince gelir mi sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cine gel deyince gelir mi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cine gel deyince gelir mi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cine gel deyince gelir mi sorunsali. Copyrights of the articles are belong to their authors.