cincine gidin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gidin
  2. siktirin gidin
  3. gidin yatin lan
  4. hacktirin gidin
  5. siz gidin ben geliyorum
  6. gidin turnalar
  7. sen ve rabbin gidin savasin
  8. top oynayacaksaniz gidin top sahasina
  9. okuyamiyorsaniz kocaya gidin
  10. siz gidin ben geliyorum zirvesi

© 2008 - uludağ sözlük

cincine gidin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cincine gidin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cincine gidin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» street fighter 3rd strike » halit akcatepe » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » iran da kadin olmak » pkk hakkari den elini cek » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » tic douloureux » wynonie harris » bismillahirrahmanirrahiym com » en mand kommer hjem » ofori » yaran diyaloglar » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » sozlukteki pkk lilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discovery channel in marmaray belgeseli » korsakoff sendromu » tromboanjitis obliterans » sair uuserlardan siirler » hela yerine bela diyen yasam formu » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » separasyon anksiyetesi » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » otoerotikasfiksi » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » aurora » mahalle dugununde salsa yapan cift » mulayim » serhan acar » discover channel in marmaray belgeseli