cinayete tesebbus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arsenikli su cinayete tesebbus icerir
  2. bir cinayete tanik olmak
  3. cinayete hediye susu vermek
  4. girilen entry ile cinayete yeltenmek
  5. norvec te cinayete kurban gitmek
  6. ask ugruna cinayete kurban gitmek
  7. cinayete ses cikarmayan caninin suc ortagidir
  8. cinayete sebebiyet veren sozler
  9. isledigi cinayete pasta susu veren insan
  10. hur tesebbus

© 2008 - uludağ sözlük

cinayete tesebbus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinayete tesebbus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinayete tesebbus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel finans krizi icin cozum yollari » till there was you » bir sehri sevmek » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » deniz feneri » john frederick lewis » 105 yasindaki bakire » se7en » marrone » uyumadan once the bards song dinlemek » kondisyoner » gulhan sen » asil tendonu kopsa stad inlermis » olmek istememek ama olememek » kiz olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » sinan engin » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » disturbia » guillermo ochoa » sozlukteyken cisin gelmesi » istemezdim » 402 nolu sinifin cocuklari » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » gossip girl » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » cumartesi tum gun calismak » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » ataturk cagdasliktir