cinayete sebebiyet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinayete sebebiyet veren sozler
  2. bir cinayete tanik olmak
  3. norvec te cinayete kurban gitmek
  4. arsenikli su cinayete tesebbus icerir
  5. cinayete hediye susu vermek
  6. cinayete ses cikarmayan caninin suc ortagidir
  7. ask ugruna cinayete kurban gitmek
  8. girilen entry ile cinayete yeltenmek
  9. sebebiyet
  10. 31 e sebebiyet verme

© 2008 - uludağ sözlük

cinayete sebebiyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cinayete sebebiyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cinayete sebebiyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halusinasyon » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » kaan altan » sungur savran » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » yaran ogrenci isleri diyaloglari » riza alkuzey » beyaz etli prens » max payne » cd eldense » adam smith » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » babanin sapkasini yere dusurmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif prezervatif reklam sloganlari » bekaret onemsizdir diyen kiz » ramenskoye » teknik direktor kiyimi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » beni susarken bolme » seviyeli bir sohbete ne dersin » tala karinca yumurtasi yagi » bloodsucker » guillermo ochoa » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » davidoff » satisa cikarilan ulke » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » migfer