cin ruhiye 

kapat
  1. objektivitenin yılmaz savunucusu. forum savaşçısı. çok yazar.
    #9096 (forgotten hopes, 14.01.2006 14:04)
  2. ek$i yazarı. biraz ne yazdığı belli değil ama gene de bazen güldürür beni. bizim sözlükte de bir cin benzeri vardır, ama şimdi söylemek istemiyorum.
    #3328118 (destination unknown, 27.04.2008 23:38)
  3. kendisine karşı olan kanka muhabbetlerinin, yaltaklanmalarının dışında tek bir meziyetini göremediğim bir eksi sözlük yazarı. Artı parantez Kendisine karşı olan bu sülükleşme durumuda kendisinin değil badilerinin meziyetidir ayrıca.
    #3328151 (cehennemi kundaklayan, 27.04.2008 23:43)
  4. ekşi'den giden yazarlar kervanına katıldı. n'oluyor niye herkes hesabını kapamaya başladı bu aralar anlamıyorum. e sen de kapamadın mı lan diyebilirsiniz ama benim kapamam tamamen başka bi hikaye, ben yazamadığım ve sabredemediğim için kapadım hesabı, yoksa gitmek aklımın ucundan bile geçmiyordu. cin, yazarlığı sapasağlam dururken yaptı bunu.

kaba şimşek de bi seneliğine kilitlemiş hesabını. olveyz de kayıp şu an. n'oluyor, bi tavır mı başladı ekşi'ye nedir, yeni nesil yazarlar mı kof çıktı, sözlüğün çehresi mi değişti, ondan mı acaba..

zaten bu aralar bi de "aman kimse bana mesaj atamasın" opsiyonu getirmişler orada, saçmalığın daniskası bi opsiyon. facebook'da profilini kapayanlara bile mesaj atılabiliyor, sözlüğün bu derece yazarlarını birbirleriyle iletişimden koparıp sadece entry girmeye odaklamaya çalışmasını -ki bunun ilk icraatı badilistin kaldırılmasıydı- aşırı derecede saçma buluyorum ayrı.

yine de cin'in motivasyonu nedir merak ediyorum. sadece "güzel oldu" diye cevap yazdı neden soruma cevap olarak. du bakalım..

bi de zenci şey yazmış, entry'lerini silmeden inanmayacağım gittiğine demiş. cık, o farklı iş be güzelim. mesela ben de entry'lerimi silmedim ama zaten o entry'leri sözlüğe değil, orayı okuyanlara yazmıştım. ölsem bile silinmesinler diye vasiyet başlığına bile yazdıydım entry'lerim için. silmeden de kesin gidiş mümkün yani..
    #3595686 (brick top, 29.06.2008 13:43)
  5. ekşi'nin tuzu biberi, farklı bakış açısıyla yer eden yazarı.

tanımayan etmeyen insanların, badileriyle arasındaki esprileri bilmeden prim yapma uğruna kendisine bok atışına şahit olmuştum. sukunet ve olgunlukla cevabını şap diye yapıştırıp takdirimi kazanmıştı. o gün bu gündür severiz, sayarız kendisini. lakin şimdi gidişi suskun oldu, dönüşü muhteşem olur umarım.

ha bunu niye buraya yazıyorum da ekşi'ye yazmıyorum? ekşi'de başlığı yeterince dolu da ondan...**
    #3595749 (crysania, 29.06.2008 13:56)
  6. ekşi sözlükte'ki * takdir ettiğim yazarlar listesinde bulunan yazar. gittiği için üzülmedim ama sevinmedim de.
    #3595808 (uvjb, 29.06.2008 14:08)

© 2008 - uludağ sözlük

cin ruhiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cin ruhiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cin ruhiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dengir mir mehmet firat » kiyamet gunu gazete mansetleri » kaynastirma » cambridge city fc » savas ve kadin » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » kizkaciran damat » guitar hero world tour » yabanci gruplarin turkce mealleri » vstol » tac » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » the boy in the striped pyjamas » kullenen ask » ali cevat akkoyunlu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avrupa yakasi replikleri » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » celestial teapot » solo test » kuzgun » ebay » ucak » ask susturur » ozru kabahatinden buyuk » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » bunyamin ayasi turbesi » calculus » vanti lator