cin devlet konseyi 

kapat
  1. Çin'in merkezi halk hükümeti olan Çin Devlet Konseyi, en yüksek devlet idari organıdır. Çin Devlet Konseyi, Çin Ulusal Halk Meclisi ve Daimi Komitesi tarafından hazırlanan yasaları ve onaylanan kararları uygular, Çin Ulusal Halk Meclisi ve ÇUHM Daimi Komitesi'ne karşı sorumludur ve çalışmaları konusunda meclise ve meclis daimi komitesine rapor verir. Devlet Konseyi, yetki ve yükümlükleri çerçevesinde idari önlemler alma, idari yönetmelikleri hazırlayıp yürürlüğe koyma, karar ve emir verme yetkilerine sahiptir. Devlet Konseyi, başbakan, başbakan yardımcıları, devlet müşavirleri, bakanlar, komisyon başkanları, sayıştay başkanı ve genel sekreterden oluşur.
    #1681476 (fatal, 24.05.2007 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cin devlet konseyi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cin devlet konseyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cin devlet konseyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sicakta disari cikmak » beylikduzu » universiteyi bakire bitirebilen kiz » hakkinda cok entry girilince oldu sandim » livatya » kaynim bana sikiysa kaysin » takimin nese kaynagi siyahi oyuncu » ozgurlukcuyuz ama ozgurlukcuyuz » shiftdelete net » golf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci