cin deki depremi kurbagalar fark etmis 

kapat
  1. 7.8`lik çin depreminde ölen onbinlerce insanın acısı yaşana dursun, yeni teknolojik gelişmelerle bu yıkıcı doğal afeti önceden tahmin etmeye çalışan bilim adamları uğraşa dursun hayvanlar hep bir adım önde nedense. ilahi bir güçle, önceden önsezi yeteneğine sahip bu hayvanların çin depreminde de etkili olduğu ortaya çıktı. depremin merkez üssü olan şehirde binlerce kurbağanın şehri günler öncesinden terk etmesi bu durumu açıklıyor sanırım. doğa bir yandan acımasız ama bir taraftanda yaşama şansı veriyor ilginç gerçekten.
    #3399979 (sex files, 15.05.2008 13:06)
  2. (bkz: sozluk ben bugun gazete okudum)*
    #3400013 (amaaslihepiyiydi, 15.05.2008 13:13)
  3. kurbağaların haberdar etmesi bir yana suların da habercisi olduğu durumdur. göletlerdeki sular da aniden çekilmiş fakat uzmanlar bunu dikkate almamışlardır. tusunami olacağı zaman da deniz suyu aniden çekilmektedir örneğin. bu da aklımızda bulunması gereken bir dip-not olsun.
    #3400014 (the she, 15.05.2008 13:14)
  4. tanım: kurbağaların sismografik güçleri ile ilgili durum.

--spoiler--
    hayvanların ilahi güçleri
    --spoiler--
    *
    --spoiler--
    önceden önsezi yeteneği
    --spoiler--
    *
    #3400070 (Cavit, 15.05.2008 13:32)
  5. (bkz: so long and thanks for all the fish)
    #3400094 (never neverland, 15.05.2008 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

cin deki depremi kurbagalar fark etmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cin deki depremi kurbagalar fark etmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cin deki depremi kurbagalar fark etmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlugu yonja com a cevirmek » ted bundy » altta kalanin cani cikti » nietzsche agladiginda » asyut petroleum » politika dergisi » ece erken » orgeneral sadi ozcan » vstol » yerden kalkan ilk ucak » mahser i cumbus » turk olarak gorevim askerlik degil » faati » beirut » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » walter cronkite » bak ne diyor kayahan abi » kizim olmadan asla » sabetayist » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » her turlu pisirim yapilir » bir sehri sevmek » lenovo » it won t be long » oleceksin kopek » prezervatif » drunk mail » shaquille o neal » sozlukteki yobazlar » zvjezdan misimovic