cimlere sumkuren futbolcu 

kapat
  1. servet cetin in elebaşısı olduğu futbolcu tipine örnektir. bu futbolcular ülkenin imajınada zararlıdır. avrupa kupalarında ki maçlarda bu futbolcular yedek bekletilmedir. özellikle servet çetin.
    #1270977 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 07.02.2007 16:37)
  2. servet cetin in bir model düşüğü için

(bkz: gökdeniz karadeniz)
    #1271259 (avedis, 07.02.2007 17:36)
  3. sumugu, beton, cimento ya da tugla'ya carpmak yerine, cimlerde dogaya daha kolay kari$acak olan ve belki de milyon dolarlik ameledir.

(bkz: amele sumugu)
    #1271283 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 07.02.2007 17:39)
  4. zeminin ağırlaşmasına ve kayganlaşmasına sebep olan futbolcudur. yerinde bir sümkürükle gole giden topu durduran futbolcu ise defansın bel kemiğidir. kademe anlayışı mükemmeldir.
    #1271319 (dünyayı kurtaran adam, 07.02.2007 17:45)
  5. medeniyetten nasibini alamamış insanlardır. efendim şimdi insanlar diyebilir; adam koşuyor, yoruluyor, nefes yollarını açıyor falan. hadi ya! onlardan başka hiç kimse spor falan yapmadı, hiç koşmadı değil mi? bu tür bir sıkıntın varsa maçtan önce gider, tuvalette insan gibi işini görürsün, 45 dakika dayanır tekrar tuvalette işi bitirirsin. yok ben o kadar dayanamam diyorsan, kusura bakma ama senin yerin insanların yanı değil. salarız seni uçsuz bucaksız ormanlara istediğin gibi sümkürür, farklı atraksiyonlar da keşfedebilirsin. ayrıca; bu akımın önemli üyelerine, umit ozat ve ibrahim uzulmez örnek gösterilebilir.
    #1271383 (fowler, 07.02.2007 17:54)
  6. (bkz: servet çetin)
    (bkz: tugay kerimoğlu)
    #1271389 (meureate, 07.02.2007 17:55)
  7. (bkz: çimlere kayan futbolcu)
    #1271421 (eskisevgili, 07.02.2007 18:00)
  8. çok artistik hareketleri olan futbolculardır.. bazı hareketleri:
    -işaret parmağıyla burun deliğinin birini kapatarak kuvvetlice açık kalan delikten dışarı hava üfürmek ve içinde ne var ne yok boşaltmak..
    -koştururken hiçbir şekilde burnunu kapatmadan "hammpppfffkkkk" yapmak ve aynı şekilde ne var ne yok boşaltmak..
    -baş parmağının yada işaret parmağının tamamını burun deliğinden sokarak karıştırmak..
    * *
    #1271442 (4ever pvd, 07.02.2007 18:04)
  9. (bkz: seydou keita)
    #3698927 (alkolik imam, 21.07.2008 21:57)
  10. üzerinden iki dakika geçmeden sümkürdüğü çimlere yatıp yuvarlanan topçudur.
    #3698935 (isildur, 21.07.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

cimlere sumkuren futbolcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cimlere sumkuren futbolcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cimlere sumkuren futbolcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » thank you mario but princess is in another castle » don t play with matches » evli olmasina ragmen alyans takmayan ciftler » gobek deliginden pamuk imalati » emo tayyip » hotel menora » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » forever after » yumak » satanist kesen psikopat kedi » tecavuzcusune asik olmak » ismacun » project gotham racing » youtube » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muge » penguen dergisi nin mizah anlayisi » johann heinrich pestalozzi » liman von sanders » sair uuserlardan siirler » egeid » b 29 » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » cristiano ronaldo yu marke etmek » allah » hayvan herif » turk futbol tarihini yakan sozler » turbanlilarin oral seksi istememesi » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » guilherme milhomem gusmao