cimeyildatkom 

kapat
  1. şanlı yazar, hoşgeldim. zaten uzun zamandır gelmek istiyordum ve buradayım.
    #860416 (cimeyildatkom, 14.11.2006 23:57)

© 2008 - uludağ sözlük

cimeyildatkom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cimeyildatkom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cimeyildatkom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rap vitamin » hic bisikleti olmamis insan » ispanyolca » amasra da assagilik tecavuz girisimi » ketoral sampuan » favori filmi recep ivedik olan insan » insanin basina gelebilecek en kotu olay » i saw her standing there » medya canavari » caylakken 40 karakter siniri » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » ugur dundar » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » dwayde » eh iste ne la » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erzurum » erketede bekleyen saz ekibi » sozlukle ilgisiz istekler » moriye » kugu golu canavari » 1980 lerde israil icin bir strateji » cry for the moon » eglenceye eslik edememek » logitech » 90 larda cocuk olmak » muhim degil » ingilizce entry yazan yazar » super semih trailer » gece vakti disarda gezen kiz » ayran ile sigara icmek