cimen yesili gozler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gozler gozleri gozleyen gozleri gozler
  2. ali cimen
  3. cimen
  4. nesimi cimen
  5. cimen parmaklar
  6. server cimen
  7. filler ve cimen
  8. mazlum cimen
  9. daniyel cimen
  10. cimen suyu

© 2008 - uludağ sözlük

cimen yesili gozler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cimen yesili gozler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cimen yesili gozler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» murad kucuk » mustafa uslu » star gazetesi » fatihkul » can yucel cevirisi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » bionic commando rearmed » hire otel » kimse yazmazsa ben yazarim » a nick » cevir kazi yanmasin » hayatin cekilecek cile olmamasi » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pes 2009 » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » adim adim kiz tavlama » sevis » rs ne la » nemfomani » ogrenci evi lezzetleri » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » genel menajer degil gonul menajeriyim » discilerden nefret etmek icin nedenler » dalgaci mahmut » till there was you » yanlis anlasilmis sarki sozleri » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » selena vs kurtlar vadisi