cimdik atin lan 

kapat
  1. biri gozlerine, kulaklarina ve birtakim duyularina inanmadigi yahut ruyada oldugunu zannettiginde soyler bunu. cok salakca.

uktecinin notu: nerdeyim ben

ukteyi veren: darkerway (20.01.2008 03:16)
    #2876504 (84 44 114 44, 22.01.2008 00:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cimdik atin lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cimdik atin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cimdik atin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de futbolcu olmak » ido dan mesaj gelmesi » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » sener eruygur » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » a nick » izmir ekonomi universitesi » yeniceri » ferigim » haris alexiou » uludag sozluk yazarligi yemini » not a second time » year book yourself » golf kuvvetleri komutanligi » istanbul evleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kullenen ask » ismail bey hani » dolunayisi » the gates of istanbul » sehit annesi olmak » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » istanbul un otopark sorunu » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » ask genclestirir » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » gecegece » cikin sikin birbirinize » damat hobbit pasa » schizo » seus