cimdik at bana lan ruya mi bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cimdik
  2. cimdik atin lan
  3. cimdik atmak
  4. ruya icinde ruya gormek
  5. ruya icinde ruya
  6. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  7. hayal bana yakin yar bana uzak
  8. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  9. ruya
  10. tek ruya

© 2008 - uludağ sözlük

cimdik at bana lan ruya mi bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cimdik at bana lan ruya mi bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cimdik at bana lan ruya mi bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» domaltip bafilemek » olsa verirdim » ask kazandirir » kurtlar vadisi pusu » seni beklerim optugun yerde » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » bilgi islem » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » aysengruda » firindan yeni cikmis ekmek » pera muzesi » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » ali cevat akkoyunlu » fifa 09 daki genc yetenekler » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » re re re ra ra ra galatasaray » altinci nesil yazarlar » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » hold me tight » wunderman » ask onarir » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » birol guven in lost senaristi olmasi » dibutil suksinat » alone with everybody » ecce homo » karin » yaran cep telefonu mesajlari » yillara gore kahvalti aliskanliklari