cim cim cimenlik 

kapat
  1. - türkçe karakter sorunu nedeni ile doğrusu : çim çim çimenlik -

çocukluk oyunlarından , eğer mezra gibi bir istanbul semtinde yaşadıysanız mutlak bilirsiniz bu oyunu. * arkadaşlar çember oluşturacak şekilde çimenlerin üstüne oturur , ve başlanır o ilahi ezgi ile - fonda çim çim çimenlik şarkısı - çimenler yolunur derken müzik aniden kesilir ve eller havaya kaldırılır kimin elinde çimen varsa ona grup tarafından ceza verilir.

dipnot : oyun ne kadar masumane görünsede çok tehlikeli bir oyundur özellikle akşam eve dönünce çimen lekelerini gören anne bi anda godzillaya dönüşür ve doymayın oklavanın tadına

ayrıca : evet çocukkene salaktık.*
    #1337401 (altobelli, 23.02.2007 11:51 ~ 12:03)
  2. benim çocukluğumun oyununa isim olarak benzese de içerik olarak farklı olan oyun.
    #1338418 (cimcime, 23.02.2007 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

cim cim cimenlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cim cim cimenlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cim cim cimenlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriya beyaz » micah lincoln richards » kardesler arasindaki yas farkinin cok olmasi » barda alkolsuz icki icen kiza asik olmak » documentarist 2008 » izmit » tiyatroda surekli alkis tutan tuhaf insan » droll » simon says » tebrik mesajlari gelen entry nin oylanmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci