cilki cikmis olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cilki cikmak
  2. eksi sozluk le ilgili cilki cikan basliklar
  3. sivilcen cikmis
  4. oss den cikmis cok bilmisler
  5. insanliktan cikmis
  6. dunyanin civisi cikmis
  7. ermenistan dan cikmis en iyi sey kim kardashiandir
  8. yalin mtv ye cikmis amanin
  9. daha once 26 erkekle cikmis kiz
  10. yola cikmis ariyorum

© 2008 - uludağ sözlük

cilki cikmis olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cilki cikmis olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cilki cikmis olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » vesselam » annelerle girilen komik diyaloglar » mesut yar » imhotep » aciz olmak » americanista » amc » akp biyigi » como el agua » ucuncu dunya savasi guncesi » bos beles entryler » kondisyoner » ataturk un bursa nutku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » borg el arab stadium » sigara icemeyen insan » bozulan uyku duzeni » agzini yalamak » karti bankamatige kaptirmak » atilla kart » vassili zaitsev » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » kizlari guzel gosteren detaylar » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » burkay » turk olarak gorevim askerlik degil » lenova » ufak hayallere sahip olmak » cehennem dialoglari