cilginca bagirarak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cilginca eglenmek
  2. cilginca cildirmak istiyorum
  3. cilginca playstation oynamak
  4. rukudaki imami cilginca arzulamak
  5. sozluge cilginca girip cikmak
  6. cilginca bir deve yalamak istiyorum
  7. cilginca grayder kullanmak istemek
  8. sokaklara cikip cilginca sevismek
  9. otobuse binmeden cilginca firt cekmek
  10. cilginca kosup asansore yetisen amca

© 2008 - uludağ sözlük

cilginca bagirarak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cilginca bagirarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cilginca bagirarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» er kisi niyetine » kuvvet komutanlarinin karizmatik isimleri » cya » her turlu izm e karsiyim » kavga eden kucuk cocuklar » gidiyorum bu » sinema tarihinin en sinir bozucu karakteri » bir ergen blogu olarak uludag sozluk » peyami safa » the five people you meet in heaven a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games