cilgin zamanlarda yasayanlar 

kapat
  1. bu kişiler türkiye uğruna, devdim uğruna işkence gören, kurşunlanan, öldürülen devrimcilerimizdir. ta kendileridir. ve bu bir uktedir.

ayrıca;
    deniz koydum adını adlı şarkıda; ''çılgın zamanlarda yasamak bize düştü'' diye bir cümle vardır.
    #3362980 (kansob, 06.05.2008 06:27)
  2. (bkz: 68 kusagi)
    (bkz: 78 kusagi)
    mahir ,
    deniz,
    on lar...
    ayrica ;
    scott fitzgerald ve zelda
    #3363014 (cehennetlik, 06.05.2008 08:11 ~ 08:51)
  3. --spoiler--
    Genellikle fotoğrafın hemen altında, halamın yıllar önce gizliden gizliye kulağıma okuduğu şiirlerden birkaç mısra olurdu.

O çocuklara üzülür, ama şiirleri severdik.

Sonra bir gün okulun ön camına bir Hergün gazetesi asıldı. Manşette "Kızıllar kudurdu" yazıyordu. 1 Mayıs kana bulanmıştı. O günlerde Atatürk büstünün altındaki "Bağımsızlık benim karakterimdir" yazısı söküldü, yerine "Komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir" yazısı asıldı.

Gerisini hatırlamak bile istemiyorum.

hayatimizin en guzel yillarini aldilar elimizden...

Onları hiç affetmedim.
    --spoiler--

can dündar
    #3363055 (araf, 06.05.2008 09:24 ~ 09:26)
  4. (bkz: zamaninin otesindeki insanlar)
    #3363080 (galapagoslu iguana, 06.05.2008 09:55)

© 2008 - uludağ sözlük

cilgin zamanlarda yasayanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cilgin zamanlarda yasayanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cilgin zamanlarda yasayanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cnbc e » melaine walker » telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » dur bi caldirayim » cesaretin var mi aska » smallville » baskasinin cinsel organiyla tecavuz etmek » kisinin yaslandigini anladigi an » wallace spearmon » ne unuturuz ne affederiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games