cilek suyu 

kapat
  1. çileği çiğ çiğ yemek yerine suyunu çıkaran arkadaşların yaptığı nadir bulunan içecek. pek tavsiye edilmez, çilek yenmelidir, içilmemelidir.
    #812976 (grandmaster flash, 04.11.2006 12:50)
  2. sütle karıştırıldığında harika olan içeçek.
    #813075 (memolf, 04.11.2006 13:13)
  3. meyvesi kadar güzel olmayan, üzerindeki taneciklerin bütün çilek suyunda dolaşıp, dişleri rahatsız ettiği bütün bunlara rağmen oldukça da pahalı olan içecek.
    #813140 (cece, 04.11.2006 13:25)
  4. çileği şekere batırıp yemenin tadını asla veremeyecek olan içecek.
    #813719 (wicker park, 04.11.2006 15:29)
  5. (bkz: suyunu çıkarmak)
    #813727 (yasak merve, 04.11.2006 15:31)
  6. votka ile karıştırılmaması gereken içecek. *

edit: redbull votka gibi bir etki söz konusu değildir subjektif olarak direkt kusturur.
    #813743 (no leaf clover, 04.11.2006 15:35 ~ 16:15)

© 2008 - uludağ sözlük

cilek suyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cilek suyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cilek suyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dus pesindeysen dus pesine » islam da icki yasak mi sorunsali » babaanne vecizeleri » bu basliga entry giren essektir » asil turkler cekik gozludur inanci » her gun okula giden ogrenci » disci » senkronkaymasi » jj » ceci n est pas une pipe » anadolu saglik merkezi » onay bekleyen entry » soul » cervix uteri » aziz yildirim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asr i saadet jargonu » fernando alonso » the fall of max payne » zorya luhansk » dolphins cry » zor mac » ataturk galatasaray i sevmezdi » doktorun hastasindan nefret etmesi » namarak » open office » kalifiye » iman zinciri » airties modem » dolmusta aglamak » bu ask beni yorar