cilek dudak 

kapat
  1. bir zamanlar berksan kişisinin yapışıp kalacağını bir şarkısında ifade ettiği nesne. tabii aynı ayakkabıdaki gibi bu nesneyi de çift olarak ele almak gerekecektir. bu çift halinde kimi kişilerde yer alan nesneye yapışma arzusundaki metroseksuel şarkıcı arkadaşımız ise en son bsşks bir şarkıda çevresindekilere titreye titreye öpüşme teklifinde bulunmaktaydı... * *
    #901398 (SCHENARDI, 24.11.2006 01:20)
  2. (bkz: zeytin göz)
    #901415 (balbassar, 24.11.2006 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

cilek dudak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cilek dudak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cilek dudak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» memur maasiyla araba ev ve yazlik alabilen aileler » cizgi film karakterine asik olmak » ben hic deniz gormemistim » george w bush » askim coraplarin da islandi mi » hulya avsar » zenginin mali zugurdun cenesini yorar » ceyda baksbaniogullari » seni sevdigim yalandi » bisiklet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games