cildirmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cildirmis sairler
  2. tanrilar cildirmis olmali
  3. yazarlar cildirmis olmali
  4. zallar cildirmis olmali
  5. afrodit cildirmis olmali
  6. uuserlar cildirmis olmali
  7. metro cildirmis olmali
  8. kullar cildirmis olmali
  9. muhendisler cildirmis olmali
  10. bu insanlar cildirmis olmali

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 1926 » different world » uludag timsahlar » turbanli plaj voleybolcusu » arthur koestler » koko » arjen robben » entry ve nick uyumu » sinan ozbek » domates » genelev » ask eskitir beni » adnan polat » 06 zps 52 » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » albay drake » kotu kizlarla flort rehberi » ntv spor » erkekleri anlamanin yollari » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » ampule oy verenin gotune florasan girsin » baba sevgisizligi » kadinlariniz sizin tarlanizdir » pelikan silgi » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » avrupa edebiyati » gecmis » cocuk istismari » geceyedir kusmelerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa