cildirmak 

kapat
  1. bir konuyu son derece sakin sabırla karşındaki muhatabına anlatmana rağmen ısrarla direnip aksini yaptığı yada söylediği an
    #163906 (antika, 12.04.2006 00:27)
  2. ben burdayım diye haykırmak... bu haykırışın sonunda farkedilmemek... ki bunu yapan özlediğiniz biriyse hele!
    işte tam da bu zaman diliminde ki ruh hali çıldırmaktır!
    #1596021 (maniacdepressive, 01.05.2007 22:28 ~ 23:02)
  3. çıldırmak özgür olmaktır. * *
    #2102676 (nest, 09.08.2007 23:43)
  4. sınav cevaplarının hocanın kendi kitabında bile bulunamadığı an, içten gelen yoğun dürtü.
    kurban olduğunun anlaşılması, kulağına 'öldür onu, öldür onu' diye fısıldayan şeytanla anlaşmaya geçildiği an. ooofff offf yaktı beni bu okul.
    #3278910 (araf, 16.04.2008 20:04 ~ 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

cildirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cildirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cildirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baca gibi hissetmek » afuv » encarta » kitap okumamayi marifet saymak » turkiye devrimci genclik federasyonu » cogul kisilik » gunu gecirmek » broadway da muzikal izlemek » umit karan fatih tekke yildiray basturk » cimbom sozluk » baskici bir ailede yetismek » ketoral sampuan » beyazit ozturk e ayar veren teyze » ynglan » divide et imperium » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devrim arabalari » derdim coktur hangisine yanayim » the night before » viski » dan jacobs » bir salak gibi olmek » belgetor » kel kalmaktan korkmak » araf » buy more » essence » akatizi » birincil surec dusunme » ataturk universitesi » fwh