cildirma 

kapat
  1. peri'ye...

!

chıldırıyorum.

bir çocuk iniyor yüreğime
    ve sen!
    masalımda, masalımdan çarpılan yüzümde
    bitiyorsun ya sen!

bitiyorum!

bir saat,
    bir otobüs durağı,
    bir çöp tenekesi
    uyuşturucular
    uyku hapları...

!!

chıldırıyorsun,

kardan adamlardan
    a$kla bahsettiğinde görüyorum bunu

cicibicicilerin yontulmu$ buzları
    .erirken dudaklarında
    saklambaçlar saklanıyor deliliğine,
    janus!
    janus haltetmi$
    yarısı alınmı$ göğüslerinin burçlarında

göğüs burçlarına sokuluyorum.

!!!

bir ku$,
    ve "bir ku$"a
    kendini bırakan yoku$

tüm kutsal kitapları
    tüm atlı-adsız, adlı-atsız peygamberleri yüzü'nün
    tüm körfezleri, yarımduaları

güzü'ne hüznümü değdiriyorum

!!!!

kentten bu dolunayda firar ediyoruz
    arkamızda ağır ve bulanık bir gökyüzünü bırakarak.

chıldırıyoruz.

..reha yunluel..
    #1448800 (ceviz agaci, 24.03.2007 18:38)
  2. dün akşam galatasarayı yenerek şampiyon olan fenerbahçe bayan basketbol takımının kupa töreninde giydikleri tişörtlerde yazan kelimedir. pek bi manidar geldi, tebrik ediyoruz kendilerini * .
    #3399299 (asperg, 15.05.2008 09:13)

© 2008 - uludağ sözlük

cildirma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cildirma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cildirma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» will smith » la haine » omer ozcan » giden » fate of norns » bayanlarin futbola dair sorulari » korku filmlerinde ip atlayan kucuk salak kiz » ask yeniden » ikinci mesrutiyet » panda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci