cikolatali kedi haric 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haric
  2. ben haric
  3. yazi haric
  4. kafa haric 16 bar
  5. istisnalar haric
  6. kafa haric 17
  7. kafa haric
  8. anan haric
  9. cikolatali sut
  10. cikolatali kek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 90 larda ilkokul kokusu » cunt cunt gimme more » kiristirmak » konusunca error veren kadinlar » hayati tespitler » fistfucking god s planet » ters turnike » toto tamuz » unutulmayan dizi replikleri » en cok yalnizlik usutur » fizik » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » hamdi bey e tesekkur etmek » haydi gel bizimle ol » ucakta cep telefonu ile konusan insan » soguk » emre asik » erkeklerden igrenme nedenleri » karanligin lideri » sukunet » styx » ask eskitir beni » lerzan mutlu » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » senin boyun birden atacak » oss ye giderken suslenen kiz tipi » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » neseye sarki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa